27/05/2024
Athens, GR 21 C

PartnerNet και MaxHub φέρνουν επανάσταση στην επικοινωνία

H PartnerNET για άλλη μια φορά παρουσιάζει μια εταιρεία που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον χώρο επικοινωνίας (communication) και έξυπνης συνεργασίας (collaboration) για τις επιχειρήσεις. Ο λόγος για τη MaxHub, της οποίας η PartnerNET θα έχει την αποκλειστική διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το όνομα MaxHub, προέρχεται από τις λέξεις Maximum και Hub και υποδηλώνει το όραμα της εταιρείας για ολοκληρωμένες, έξυπνες συνεργασίες (collaboration), με τις οποίες μια επιχείρηση μπορεί να επιτύχει ανώτερη οργανωτική αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία κρατά τα πρωτεία σε πωλήσεις διαδραστικών πινάκων παγκοσμίως και κατέχει το 50% των εκπαιδευτικών διαδραστικών πινάκων στην Κίνα. Η εξειδίκευσή της βασίζεται σε τρεις βασικούς τομείς: εκπαιδευτικές λύσεις, επιχειρηματικές λύσεις και λύσεις εικόνας.

Στις επιχειρηματικές λύσεις συμπεριλαμβάνονται διαδεδομένα εργαλεία για Meeting & Collaboration, όπως κάμερες, ηχεία και βιντεομπάρες, προκειμένου μια επιχείρηση να καλύψει τις βασικές ανάγκες τηλεδιάσκεψης ενός χώρου συναντήσεων. Πέραν όμως αυτών, παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα διαδραστικών οθονών (IFP) με ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνα και ενσωματωμένο Mini PC (OPS), ούτως ώστε να προσφέρει μια all in one εμπειρία συνδιασκέψεων στους χώρους συναντήσεων των επιχειρήσεων.

Εδώ αποτυπώνεται και το μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ποικιλομορφία που παρέχει η συγκεκριμένη λύση, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες μιας επιχείρησης. Ο στόχος είναι  να επιτύχει μέγιστα οφέλη και παραγωγικότητα στις συναντήσεις που οργανώνει, είτε αυτό αφορά σε φυσική παρουσία, είτε σε εικονική μέσω διαδεδομένων πλατφορμών τηλεδιάσκεψης, όπως Zoom, Teams, Webex, IPVideoTalk κλπ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των IFPs της MaxHub, είναι:

  1. Περιβάλλον αποκλειστικά Windows, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από τις συνήθεις Android base διαδραστικές οθόνες που κυκλοφορούν στην αγορά, δεδομένου ότι το σύστημα τρέχει σε Windows επιτρέποντας στον εκάστοτε υπεύθυνο ΙΤ, να εφαρμόζει με ευκολία τις πολιτικές ασφαλείας που ακολουθεί για το υπόλοιπο δίκτυο, καθώς η MaxHub αποτελεί έναν ακόμη πόρο του Windows οικοσυστήματος της επιχείρησης.
  2. Το ειδικό Overlay (OS) της MaxHub, που επιτρέπει τα Windows να μην είναι προσβάσιμα στον χρήστη, αλλά να έχει στη διάθεσή του μόνο τις εφαρμογές που η επιχείρηση έχει εγκρίνει, προσφέροντας τοιουτοτρόπως, ένα ακόμη επίπεδο ασφαλείας.
  3. Η ευκολία με την οποία ασύρματα, ένας χρήστης μπορεί να κάνει προβολή της οθόνης του υπολογιστή ή του κινητού, καθώς υποστηρίζει όλα τα ενδεδειγμένα πρωτοκόλλα ασύρματης επικοινωνίας, όπως AirPlay, Miracast, Chromecast, αλλά και τη δική του εφαρμογή Maxhub Share, που παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ IFP και υπολογιστή. Επιπλέον, διαθέτει ειδικό dongle που επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία με την IFP, χωρίς απαραίτητα ο χρήστης να είναι στο δίκτυο της εταιρείας ή να απαιτείται κάποια εγκατάσταση λογισμικού, κάνοντας έτσι τη συνεργασία απίστευτα απλή. Η IFP μπορεί να παρουσιάζει εικόνα μέχρι και από εννιά διαφορετικές πηγές ασύρματα.
  4. Η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης μέχρι και σε τέσσερα τμήματα, τα οποία δύνανται να παρουσιάζουν ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο.
  5. Ενσωματωμένος whiteboard, ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματική χρήση σε συναντήσεις επιχειρήσεων, με μια πληθώρα εργαλείων. Το σημαντικότερο εξ αυτών είναι το collaboration, που δίνει τη δυνατότητα σε δύο ή περισσότερες IFP να συνδέονται μεταξύ τους, ώστε οι χρήστες να αλληλοεπιδρούν σε ένα κοινό whiteboard και ταυτόχρονα να μπορούν να μιλούν μεταξύ τους ακόμη και αν οι πίνακες βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο.
  6. Η 48MP κάμερα, σειρά από μικρόφωνα με κάλυψη από 8 έως 12 μέτρα, η δυνατότητα Speaker tracking, anti-glare επικάλυψη για την εξάλειψη της αντηλιάς, 50.000+ ώρες χρήσης, αντιβακτηριδιακό γυαλί, κεντρική διαχείριση πολλαπλών IFP και Commercial Displays μέσω της Cloud εφαρμογής MaxHub Pivot κ.α., που εξασφαλίζουν τα μέγιστα αποτελέσματα συνεργασίας κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων. Οι διαστάσεις που προσφέρονται οι IFP είναι από 55″ έως 86″.

Η MaxHub πέραν των ανωτέρω, διαθέτει στην γκάμα της λύσεις εξειδικευμένες για περιβάλλον Microsoft Teams και συγκεκριμένα για το Microsoft Teams Room (MTR), που αποτελεί το concept της Microsoft για τα δωμάτια συνδιάσκεψης. Το MTR κατά τη Microsoft, απαιτεί και συγκεκριμένο εξοπλισμό που αποτελείται από ένα MTR PC, μια κονσόλα διαχείρισης και μια βιντεομπάρα ή κάμερα και μικρόφωνο, ενώ συνδυάζεται και με μόνιτορ το οποίο η Microsoft προτείνει να είναι 21:9 για την επίτευξη της μέγιστης εμπειρίας. Η MaxHub προσφέρει αυτόν τον εξοπλισμό σε μια προνομιακή τιμή, παρέχοντας την ευκαιρία σε εταιρείες με χαμηλό προϋπολογισμό να τον αποκτήσουν προκειμένου να επωφεληθούν από τη λύση του MS Teams.

Τέλος, στον τομέα των λύσεων εικόνας η MaxHub διαθέτει μια πληθώρα προτάσεων  που μπορούν να υποστηρίξουν λύσεις digital signage και προβολής, όπως LED Walls εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και Commercial Displays (LCD) από 42″ έως 105″, που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν απρόσκοπτα 24/7 και να τοποθετηθούν με ειδικές επικαλύψεις οριζόντια ή κάθετα, σε κάθε περιβάλλον τοποθέτησης.

Τα προϊόντα της MaxHub είναι διαθέσιμα μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της PartnerNET, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Previous Article

CADDX NXG-4-PACK

Next Article

Διευθυνσιοδοτούμενοι Πίνακες Πυρανίχνευσης BSR-1001, BSR-1002, BSR 1004 από την Olympia Electronics

You might be interested in …