18/05/2024
Athens, GR 21 C

Γραφείο στην Ελλάδα άνοιξε η Cegeka

Η ευρωπαϊκή επέκταση της Cegeka, ενός παγκοσμίου Ομίλου παροχής υπηρεσιών Τεχνολογίας και Πληροφοριών (ICT), συνεχίζεται μέσω της Ελλάδας. Το νέο γραφείο στην Αθήνα θα λειτουργήσει ως κόμβος για τις δραστηριότητες της Cegeka, αξιοποιώντας το ακμάζον τεχνολογικό οικοσύστημα και τη δεξαμενή ταλέντων της χώρας.

«Αυτή η στρατηγική κίνηση για επέκταση των ομάδων εξυπηρέτησης πελατών μας στην Ελλάδα ήταν μια σκόπιμη απόφαση, βασισμένη στην παρουσία εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, στην πολιτιστική ευθυγράμμιση και στο επιχειρηματικό πνεύμα στη χώρα», δήλωσε ο Tom De Vos, Executive Vice President Global Delivery της Cegeka.

Η κα Ξανθίππη Καλακάνη, HR Business Partner της Cegeka Greece και ο κ. Tom De Vos, Executive Vice President Global Delivery της Cegeka

Επί του παρόντος, 50 υπάλληλοι του Ομίλου εργάζονται στο γραφείο της Αθήνας, με το σχεδιάγραμμα της επένδυσης να προβλέπει 100 εργαζομένους στο τέλος του 2024 και 300 σε βάθος τριετίας.

«Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μία ελληνική ομάδα 300 ειδικών πληροφορικής, με εξειδίκευση στο υβριδικό νέφος, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τον ψηφιακό χώρο εργασίας, τη μηχανική λογισμικού κ.λπ. έως το 2026», προσθέτει ο Tom De Vos.

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Ελλάδα και του Οικονομικού και Εμπορικού εκπροσώπου της πρεσβείας του Βελγίου.

Previous Article

Access Points Wi-Fi 7 από την HPE

Next Article

Nέες μεταβλητές στον χώρο της παθητικής και ενεργητικής πυρασφάλειας

You might be interested in …