21/06/2024
Athens, GR 29 C

Η Pierre Fabre Ηellas εκκινεί στο AI

Η Pierre Fabre Ηellas διαπιστώνοντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη, διοργάνωσε workshop με συμμετοχή εξειδικευμένων Ομιλητών.

Το workshop υλοποιήθηκε με hybrid μοντέλο στις 21 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα με την συμμετοχή Τop Level Στελεχών του Ομίλου Pierre Fabre από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από την BGM OMD, τη Google, τη Meta, καθώς και να συμμετέχουν σε ένα hands-on workshop από την Office Line, εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Tomasz Procajlo, Γενικός Διευθυντής της Pierre Fabre Hellas, σχολίασε ότι: «Η επιλογή των εργαλείων, η διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων και των διαδικασιών και η διαρκής βελτιστοποίηση της χρήση του AI, θα δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όποιον καταφέρει να τα χρησιμοποιήσει με μεγαλύτερη επιτυχία». «Η Tεχνητή Nοημοσύνη ανοίγει νέους ορίζοντες στον επιχειρηματικό κόσμο. Στην Office Line, επενδύουμε στρατηγικά στις νέες δυνατότητες της ΤΝ για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλήρη δυναμική της. Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών, αυξάνουν την παραγωγικότητα και δημιουργούν νέες ευκαιρίες», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line

Previous Article

Τα ChatGPT και OpenAI API στο στόχαστρο κυβερνοεγκληματιών

Next Article

Τεύχος 55

You might be interested in …