21/06/2024
Athens, GR 29 C

Η Airbnb και η Klarna λανσάρουν τη Σταδιακή Πληρωμή στην Ελλάδα

Η Airbnb και η Klarna λανσάρουν τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna, έναν νέο τρόπο για να πληρώνουν το κόστος της κράτησής τους σταδιακά οι επισκέπτες καταλυμάτων στην Ελλάδα προσφέροντας έτσι έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής.

H σταδιακή Πληρωμή με την Klarna είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες στην Ελλάδα για κρατήσεις με τιμή μεταξύ 35 και 1500 ευρώ και τους επιτρέπει να υποβάλουν αίτηση για να πληρώσουν την επόμενη διαμονή τους σε τρεις άτοκες δόσεις σε διάστημα δύο μηνών.

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή στο checkout είτε να πληρώσουν στο ακέραιο τη στιγμή της κράτησης είτε να πληρώσουν μέσα στη διάρκεια ενός χρονικού διαστήματος με τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna και μεταφέρονται εύκολα στην πλατφόρμα πληρωμών.

Ο Ηλίας Πίτσαβος, επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε: «Η Airbnb αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα αιτήματα των επισκεπτών καταλυμάτων είναι να έχουν περισσότερες επιλογές πληρωμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και στους επισκέπτες στην Ελλάδα».

Η Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna κυκλοφορεί επίσης σε έξι άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη με περισσότερες χώρες να αναμένονται μέσα στο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το klarna.com/gr/.

Previous Article

Vedicor S.A.: 3ος κύκλου σεμιναρίων «Αναγνώριση – Εντοπισμός Ύποπτης Κινησιολογίας»

Next Article

Office Line: Λανσάρει υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service

You might be interested in …